Terapi uden for arbejdstiden Østerbro

Få samtaler der forandrer

Terapi med forbindelse, fokus og samarbejde

Vælger du at gå i terapi, behøver det på ingen måde at betyde, at du har en psykisk lidelse eller forstyrrelse. Vi kan alle opleve belastninger i livet, som vi ikke længere kan stå alene med. Og det er netop i sådanne situationer, hvor psykologers arbejde udmærker sig. 

Det er normalt at opleve en ambivalens omkring det at starte i terapi. Du mærker sikkert både et forbehold og et behov for forandring på samme tid.

 

Derfor sætter jeg fra vores første møde ind to steder. Jeg skaber en atmosfære, som inviterer dig til at udforske dig selv på nye måder. Og jeg griber fra første færd ind der, hvor vi sammen kan ændre ved det, der belaster dig.

I min praksis vil du derfor allerede fra start opleve en psykolog, der aktivt arbejder på at komme det svære til livs og skabe forbindelse til de side af dig, der længes efter at blive styrket. Og jeg tager udgangspunkt i det, som du i din egen person helt konkret bringer med dig ind i samtalerummet.

 

Igennem min metodiske tilgang bliver du udfordret med spørgsmål og en samtaleform, du normalt ikke støder på i din hverdag eller i mange andre psykoterapier. Det er herigennem, jeg skaber et særligt samtalerum, som kan afhjælpe dine problemer.