top of page
Tvivl om psykolog hjælper

Få samtaler der forandrer

Hvis du er i tvivl

Skal vi lytte til vage signaler?

Hvis du er i tvivl, om du har brug for psykologhjælp, kan det være, at dine problemer ikke er graverende nok. Vi finder tit vej ud af problemer uden professionel hjælp.

 

I mange henseender passer det engelske ordsprog: "When in doubt, leave it out." Når det kommer til vores psykiske velvære, kan det dog være misvisende.

 

Tvivlen kan faktisk være et kald fra knap så bevidste dele af os selv, som ønsker at få længsler og behov opfyldt. Det er kald, som mange er opdraget til at ignorere, og derfor forbliver det blot et vagt signal i baggrunden af bevidstheden, uden der bliver ageret på det.

Fordele ved at lytte til vage signaler?

Der kan være mange fordele i at handle på vage signaler, som tvivlen kan rumme.

 

Det kan være en mulighed for at foregribe, at større omkostninger og problemer vokser sig ud af dybere og ubehandlede konflikter i dit liv. Omvendt hvis de underliggende konflikter ikke viser sig særligt gennemgribende, kan dit terapeutiske forløb potentielt set afsluttes på max. 5 sessioner. Og du har dermed sparet din fremtid for gener og energislugere, som ellers ville ligge i baggrunden og regere.

Terapi kan også være sådan en form for tjek-op såvel som en opdagelse af oversete mønstre, som kræver mere opmærksomhed.

 

Kontakt mig også gerne for at få afklaret din tvivl.

bottom of page